top of page

ESTEETTÖMYYS

Lumina 2024 tapahtumapaikka Tuulensuun Palatsi on osittain esteetön. Oheisista kuvista pystyy tarkastelemaan tilan eri kohtia ja siellä liikkumista - klikkaa kuvaa saadaksesi lisätietoa.

 

Tapahtumapaikan etuovella on ramppi. Ovella on matala kynnys. Ovilla on myös aina henkilö, joka pystyy auttamaan tarvittaessa saapumisessa.  Palatsin ensimmäisessä kerroksessa, missä festivaali tapahtuu, on mahdollista liikkua pyörätuolilla. Ainoa poikkeus tähän on lavan edessä oleva seisomapermanto, johon on neljän portaan laskeuma. Salin oikeaan etuosaan on rajattu alue pyörätuoleille, josta on suora näkyvyys lavalle. Tämä osio on korkeammalla kuin seisomapermanto.

 

Salissa sekä aulan Kaiku-lavan edessä on istumapaikkoja, joilta pystyy seuraamaan esityksiä. Ensimmäisestä kerroksesta löytyy erillinen esteetön-wc.

 

​Tupakonti ja ulkona käyminen on mahdollista ulko-ovien edustalla.

 

Mikäli esteettömyys asioissa on mitä tahansa kysyttävää, voit olla yhteydessä sähköpostitse osoitteeseen yhdenvertaisuus@luminafestival.org.

 

Voit myös ilmoittaa, mikäli haluat kysyä tai ilmoittaa erityistarpeesta. Pyrimme huomioimaan nämä mahdollisuuksien mukaan. Tapahtumapäivänä festivaalin henkilökunta auttaa mielellään kaikessa.

filler testi 4_3x.png
bottom of page