top of page
Fem Queens of Finland_ratikka.jpg
F1970D Kehys 1_edited.png
F1970D Kehys 1_edited.png

FEM QUEENS OF FINLAND
+ COCO NINJA

  Fem Queens of Finland

   

  Fem Queens of Finland on Akateemisen kaunotaiteen palkinnollakin huomioitu kollektiivi.

   

  Fem Queens of Finland on esiintynyt mm. Kansallisteatterin päälavalla Punch Up -kollektiivin kanssa sekä Helsinki Pridessa, Ruisrockissa ja Flow-festivaalilla. Kollektiivin jäseniä on nähty lavalla myös useiden artistien kanssa, mm. Jenni Vartiainen, Krista Siegfrids, Alma, Princess Nokia and Leila K.

   

  Kollektiivin taide virtaa Ballroom-kulttuurista, joka on syntynyt afroamerikkalaisten ja latinalaisamerikkalaisten seksuaali- ja sukupuolivähemmistöihin kuuluvien keskuudessa 1960–1970 -lukujen taitteessa Harlemissa.    

  Coco Ninja

   

  Coco Ninja on tanssija, koreografi, tanssinopettaja, DJ ja Suomen House of Ninjan "Mother".  Hän on kilpaillut Ballroomissa menestyksekkäästi mm. Pariisissa, Amsterdamissa, Berliinissä, Los Angelesissa ja Ruotsissa.

   

  Hän on esiintynyt ja koreografioinut monille suurille suomalaisille artisteille, mm. JVG, Eveliina, Krista Siegfrieds, Elastinen, Robin, Anna Abreu ja Redrama. Hän on myös järjestänyt monia tanssiin liittyviä klubeja ja tapahtumia.

   

  DJ Coco valitsee selektionsa erityisesti runway diivoille ja voguingin rakastajille. Tällaista musiikkia voit kuulla yleensä underground Ballroom -tapahtumissa ja nyt myös Lumina-festivaalilla!

  bottom of page