top of page
malla_press-photo_2020-photo-by-J.-Särkilahti-scaled.jpg

MALLA

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon

Solina Recordsille kiinnitetty artisti / näyttelijä Malla Malmivaara julkaisee taiteilijanimellä Malla koukuttavaa ja taitavasti tehtyä discon ja elektropopin sekoitusta. Malla Malmivaarahan on monille tuttu nimi näyttelijäntyönsä kautta, sekä aiemmista bändeistään Elisabeth Underground ja Belle Who. Nyt pelkän etunimensä turvin esiintyvä Malla tekee uraa myös suomenkielisenä pop-artistina. Malla tekee musiikkia elämän muutosvaiheista, koska kaikki ovat olleet joskus palasina tai hukassa. Mallan soundi on kauniin kevyt, kuulas ja sopivan utuinen.

 

Mallan uusin single Miksi Oottaisin jatkaa hyvän vastaanoton saaneiden sinkkujen sarjaa. Aiemmin Malla on julkaissut singlet Tilaa, Samaan huoneeseen ja Sabrina.

Malla uudesta Miksi oottaisin singlestä:

 

”Tää disko biisi kertoo muutoksen hetkestä, jolloin ihminen näkee peilikuvassaan vanhan ja uuden itsensä. Biisissä uusi henkilö näkee asiat jo kirkkaammin, on jo pystynyt ”syntymään uudelleen” ja on kyllästynyt raahaamaan vanhaa mukanaan ja haluaa mennä jo eteenpäin -hän oikeastaan on jo siellä next levels -diskossa

bottom of page