PAKKAHUONE

Lumina 2022 järjestetään Tampereella Tullikamarin Pakkahuoneella osoitteessa Pakkahuoneen aukio 2. Pakkahuone on jo vuodesta 1988 yksi Suomen johtavista konserttipaikoista. 

Lisätietoja Pakkahuoneesta: https://tullikamari.net/fi

JULKINEN LIIKENNE

 

Tapahtumapaikka sijaitsee rautatieaseman välittömässä läheisyydessä. Lähimmät raitiovaunu- ja bussipysäkit sijaitsevat n. 100 metrin päässä Hämeenkadulla ja Itsenäisyydenkadulla. Linja-autoasemalta on n. kilmoterin kävelymatka.

Tarkemmat tiedot ja joukkoliikenteen aikataulut osoitteessa 

 

 http://joukkoliikenne.tampere.fi/

AUTOLLA

 

Suosittelemme saapumaan Tullikamarille kävellen, pyörällä tai julkisilla kulkuneuvoilla. Autolla liikkuville on Tullikamarin välittömässä läheisyydessä useita parkkihalleja, kuten P-Hämppi ja P-Tullintori.

ESTEETTÖMYYS

Pakkahuoneelle ja Klubille on helppo tulla myös pyörätuolilla. Pakkahuoneen pääsisäänkäynnille (rakennuksen rautatieaseman puoleisella sivulla) saakka pääsee autolla. Vaatesäilytys ja inva-wc sijaitsevat Pakkahuoneen alakerrassa, josta noustaan hissillä konserttisaliin. Huom, sähköpyörätuolien koko saattaa asettaa rajoituksia hissin osalta; olethan yhteydessä, niin varmistetaan asia etukäteen. Keikkatapahtumissa pyörätuoliasiakkaille ja heidän avustajilleen varataan tilaa eturiviin lavan vasempaan reunaan. Pyörätuoliasiakkaiden tulisi sijoittua tälle alueelle turvallisuuden vuoksi. Jos tarvitaan aikaa omalle paikalle siirtymistä varten, Pakkahuoneen tiloihin pääsee sovittaessa ennen tapahtuman alkua.

Myös Klubille pääsee vaivattomasti luiskaa pitkin pääovesta Itsenäisyydenkadulta. Klubilta löytyy inva-wc.

Henkilökohtainen avustaja pääsee pääsääntöisesti työnantajansa kanssa tilaisuuksiimme samalla lipulla. Saattaja maksutta samalla lipulla myös näkövammaisille sekä liikuntarajoitteisille ilman pyörätuolia.