top of page
LUMINA24_KEHYS_1-4.png

AVOIN OHJELMAHAKU

Lumina 2024 on monitaiteellinen talvifestivaali, joka järjestetään lauantaina 17.2.2024 Tampereella Tuulensuun Palatsilla. Tapahtuman arvot ovat ympäristövastuu, yhdenvertaisuus ja yhteisöllisyys. Lue lisää arvoistamme täältä.

 

Haemme nyt taiteilijoita ja ryhmiä mukaan tekemään Lumina-festivaalia. Festivaalin ohjelmasisältö koostuu avoimen haun kautta valikoitujen esitysten lisäksi kutsutuista esiintyjistä.

 

Avoimen haun kautta haemme ensisijaisesti esittävän taiteen teoksia, mutta esimerkiksi tilataide ei ole poissiljettua. Esityksen sisältö voi olla esimerkiksi teatteria, tanssia, sirkustaidetta, lavarunoutta tai musiikkia. Ehdota meille rohkeasti jotain edellä mainituista, niiden yhdistelmää tai jotain aivan muuta! Esityksen toivottu kesto on 15-30 minuuttia.

 

Esitys tapahtuu Tuulensuun Palatsilla, sisätiloissa.

Meiltä löytyy äänentoisto, miksaaja, valosuunnittelija ja -teknikko.

Mukaan valituille esiintyjille maksetaan 200 euron kiinteä esiintymiskorvaus per esitys/kokoonpano. Lisäksi tarjoamme ruuan ja virvokkeita.

Hae mukaan täyttämällä oheinen hakulomake 6.11. klo 23:59 mennessä. Olemme kaikkiin hakijoihin yhteydessä hakuajan päätyttyä.

Lisätietoja: 

Janina Salmela, tuottaja - esittävät taiteet

janina@luminafestival.org

HUOM! OHJELMAHAKU 2024 ON PÄÄTTYNYT! OLEMME KAIKKIIN HAKIJOIHIN YHTEYDESSÄ SÄHKÖPOSTITSE

bottom of page