top of page
F1970D Kehys 1_edited.png
F1970D Kehys 1_edited.png

LUMINA CREW

Tule mukaan tekemään uutta Tampereen talviajan tapahtumaa!

Haemme joukkoomme innokkaita talkoolaisia erityisesti tapahtumamme rakennukseen 6.1. ja purkuun 8.1. Myös varsinaiseen tapahtumaan etsimme apukäsiä mm. myynti- ja hospitality tehtäviin.

Tarjoamme talkoolaisillemme ruoat ja juomat, sekä mahdollisuuden osallistua upeille festareille työajan puitteissa. Kaikki talkoolaiset ovat myös lämpimästi tervetulleita  tapahtuman jälkeiseen karonkkaan, joka järjestetään la 21.1.

Hae mukaan Lumina-crewiin täyttämällä oheinen hakulomake 28.12. klo 16 mennessä. Olemme kaikkiin hakijoihin sähköpostitse yhteydessä hakuajan päätyttyä. Hakijan tulee olla täysi-ikäinen.

Työvuorot ovat lähtökohtaisesti 6 tunnin pituisia. Rakennus- ja purkupäivään osallistumalla on oikeutettu saapumaan tapahtumaan ilman pääsymaksua. Tapahtumapäivän työvuorojen aikana pyritään järjestämään mahdollisuus taukoihin esimerkiksi tietyn keikan aikana.

Valitse työvuorotoiveesi listalta. Mikäli sinulle käy ensisijaisen työvuorotoiveesi lisäksi joku toinen työvuoro, voit ilmoittaa tästä lisätietoja-kentässä.

arrow&v

Kiitos hakemuksestasi!

bottom of page